host papi felhőtárhely

felhőtárhely adattároláshoz

Jobb, olcsóbb megoldást keresel mint a google, microsoft drive, dropbox stb….szolgáltató? Esetleg a VPS szervered mentenéd vagy csak a weboldalad mentéséhez keresel megoldást? Családi képeket, dokumentumokat mentenéd nem tudod hol lehet biztonságban? Ezekre a problémákra a megoldás a felhőtárhely, adattárolás szolgáltatásunk!

Rugalmas hozzáférés! Különböző hozzáférési protokollokat használhatsz, például FTP, SFTP, SCP és RSYNC, így könnyen és biztonságosan hozzáférhetsz a felhőtárhelyhez. A felhőtárhelyet akár saját fájlrendszeredbe is integrálhatod Webdav vagy Samba segítségével.

Magas rendelkezésre állás, megbízhatóság! A Pillanatképek funkcióval pillanatfelvételt készíthetsz az egész felhőtárhelyedről, és szükség esetén visszaállíthatod azt. Ez növeli az adatok biztonságát. A pillanatfelvételeket kézzel is létrehozhatod, vagy automatikusan generálhatod őket a saját személyes konfigurációi alapján.

 

Egyszerű, rugalmas módosítás! Legyen rugalmas a felhőtárhelyed. Az aktuális igényeinek megfelelően fel- vagy leméretezheted, méghozzá anélkül, hogy elveszítenéd az adatokat, vagy manuálisan át kellene migrálnia azokat. Admin felületen beállíthatod, módosíthatod a megfelelő felhőtárhely méretet.

 

felhőtárhely árak

Automata azonnali aktiválás online fizetés esetében. Skálázható felhőtárhely rendszerek magas rendelkezésre állással. Csatlakozási, kapcsolódási lehetőségek: FTP,FTPS,SFTP,SCP,Samba/CIFS,BorgBackup,Restic,Rclone,rsync via SSH,HTTPS

maximális
teljesítmény

Szervereink a leggyorsabb elérhető
technológiákat használják

szigorúan biztonságos
adatközpontok

Katonai létesítmény
szintű védelem

Ddos védelem
weboldaladhoz

Hálózatok védelméről
Hardweres ddos védelem
gondoskodik

Korlátlan
adatforgalom

Az adatforgalmat nem
korlátozzuk

nem találod a választ? hívj vagy írj nekünk

Lépj kapcsolatba velünk!

Technikai segítség emailben

kérdezz a chaten

nem találod a választ? hívj vagy írj nekünk

Lépj kapcsolatba velünk!

Segítség emailben